Серум Arkada – TC16 – Решение за Здрави и Красиви Нокти

Грижата за ноктите е важният аспект от нашето ежедневие, особено когато са подложени на множество външни фактори. Болестите на ноктите могат да бъдат сериозно предизвикателство, което засяга здравето и външния им вид. За да се справите ефективно с тези проблеми и да поддържате здрави и красиви нокти, представяме ви иновативният Серум Arkada TC16 – обогатен с 15 % натурален рибен колаген и растително масло от чаено дърво. Идеалното средство за решаване и предотвратяване на проблемите на ноктите, предназначено както за маникюристи и педикюристи, така и за любители на маникюра вкъщи.

Защо ноктите ви се нуждаят от Серум Arkada – TC16?

Ускорява процеса на заздравяване на нокътната плочка.

Серумът е разработен специално за бързо възстановяване и укрепване на повредени или отслабени нокти. Благодарение на високото съдържание на натурален рибен колаген и масло от чаено дърво, стимулира клетките да произвеждат колаген и осигурява видими резултати в кратки срокове.

Бори се с микроби и гъбички.

Една от основните причини за проблеми с ноктите са микроби и гъбички, като онихолиза и зелена бактерия.  Arkada TC – 16 е ефективен в унищожаването на патогени както и в предотвратяването на тяхното повторно появяване, което го прави незаменим инструмент в борбата с инфекциите.

Подобрява общото здраве на ноктите.

Активните съставки не само заздравяват ноктите, но и подпомагат тяхната хидратация. Това допринася за повишаване на еластичността и здравината на нокътната плочка, правейки я по-устойчива на външни въздействия.

Лесен за употреба и бързо попиващ.

Изключително удобен за употреба. Неговата формула позволява бързо попиване, което осигурява ефективно действие и лесно приложение, без да оставя мазни следи. Нанесете няколко капки сутрин и вечер, с потупващи движения, и оставете серума да работи за вас.

Какви проблеми решава Arkada – TC16?

Онихолиза

Това е често срещано заболяване, при което нокътят се отделя от нокътното легло. Причините могат да включват травма, дразнение на кожата,  както и здравословни проблеми като екзема, псориазис и нарушения на щитовидната жлеза. Arkada – TC16 помага за заздравяването на нокътната плочка и предотвратява повторната поява на проблема.

Онихомикоза

Онихомикозата е инфекция, причинена от гъбички, която води до пожълтяване и удебеляване на ноктите. Серумът е ефективен в борбата с тези гъбички и подпомага възстановяването на нормалния вид на ноктите.

Псориазис

Псориазис на ноктите е състояние, което съпровожда кожния псориазис и води до появата на бразди, кератинизация и разслояване на нокътната плочка. Серумът подпомага регенерацията и хидратацията на ноктите, което намалява симптомите на псориазис.

Паронихия

Остро възпаление на кожата около нокътната плочка, причинено от бактериални инфекции. С масло от чаено дърво, което има силни антибактериални свойства, серумът ще помага за облекчаване на възпалението.

Допълнителни ползи от Arkada – TC16

Регенерира и укрепва кожата.

Серумът съдържа натурален рибен колаген, който подпомага регенерацията на кожата, укрепва и хидратира, като я прави по-устойчива на външни влияния.

Подобрява състоянието при акне и херпеси.

Arkada – TC16 има благоприятен ефект върху кожни инфекции, причинени от акне и херпес, благодарение на своите противовъзпалителни свойства.

Облекчава кожни алергии и обриви.

Серумът има успокояващ ефект върху кожни алергии и обриви, като намалява възпалението и дразненето на кожата.

Предотвратява и намалява белези.

Arkada – TC16 помага за заздравяването на рани и намалява появата на белези, благодарение на своите регенериращи свойства.

Купи серум arkada - tc16