ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

  1. “Монитта Фешън” ЕООД е регистрирано като администратор на лични данни по смисъла на чл.3 от Закона за защита на личните данни и  се задължава да защитава предоставената от Вас информация.
  2. Личните данни, записани при регистрацията на клиента, се считат за строго конфиденциални и никога няма да се предоставят на трети лица. Информацията ще се използва единствено и само за изпълнение на поръчката Ви.
  3. Вашият адрес може да се ползва за изпращане на новини или промоционални оферти. Ако не желаете да получавате бюлетини или други информационни имейли от нас, винаги може да се отпишете, като ние ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще се съобразим с Вашето желание.
  4. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на www.nailspro.bg, заедно с прилежащите към него данни по всяко време при желание от страна на потребителя. 
  5. Потребителят се съгласява с условията за използване на услугите на www.nailspro.bg. С натискане (кликване) на всеки един обект, линк или бутон на www.nailspro.bg, както и с линка към настоящите „Общи условия“, се счита, че потребителят е запознат с тях, приема ги и се задължава да ги спазва.