ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите общи условия регламентират отношенията между “Монитта Фешън” ЕООД и лицата използващи онлайн магазина находящ се на www.nailspro.bg  

 1. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЪРГОВЕЦА И СОБСТВЕНИКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН  www.nailspro.bg. В онлайн магазина дейност изпълнява “Монитта Фешън” ЕООД , с адрес на управление: България, област Пловдив, с. Крумово 4112
  В онлайн магазина дейност изпълнява “Монитта Фешън” ЕООД , с адрес на седалище район Тракия бл. 191 , бул.Освобождение 77 , ЕИК/ПИК: 203921481, ДДС № BG 203921481, тел: 0876 797 4442.  ДЕФИНИЦИИ И ОПРЕДЕЛЕНИЯ, ИЗПОЛЗВАНИ В НАСТОЯЩИТЕ „ОБЩИ УСЛОВИЯ“ ЗЗП -означава Закон за защита на потребителите. ЗЗЛД – означава Закон за защита на личните данни. ЗПУ – означава Закон за пощенските услуги. ЛИЧНИ ДАННИ – означава лични данни по – смисъла на Закона за защита на личните данни. ПОТРЕБИТЕЛ – означава потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите. ПОРЪЧКА – индивидуалната заявка на потребителя за закупуване на стоки на www.nailspro.bg, заявка за покупки по телефона, или заявки, изпратени на електронна поща. ОНЛАЙН МАГАЗИН- означава виртуалният магазин находящ се на www.nailspro.bg, предоставящ възможността за закупуване на стоки през Интернет. УСЛУГИ – всички действия, осъществявани от “Монитта Фешън” ЕООД по повод предлагането, продажбата и доставянето на стоки от www.nailspro.bg. ОБЩИ УСЛОВИЯ означава настоящите общи условия. 
 2. РЕГИСТРАЦИЯ И ПАЗАРУВАНЕ. При пазаруване в сайта www.nailspro.bg  потребителите могат да се регистрират и да създадат свой потребителски профил. Регистрацията включва информация относно Вашето име и фамилия, адрес на доставка, телефон за връзка, e-mail. Регистрирайки се, Вие улеснявате евентуално пазаруване в сайта, тъй като не се налага да въвеждате повторно своите данни.Възможно е пазаруване без задължителна регистрация, за което също са необходими Вашето име и фамилия, адрес на доставка, телефон за връзка, e-mail.Други начини за пазаруване са заявки по телефон или e-mail.
 3. ОБЕКТ НА ПРОДАЖБА. Това са всички стоки в сайта www.nailspro.bg, предназначени  за потребителя, с описани характеристики. Системата на сайта показва наличните към актуалния момент  артикули. Поради забързаният стокооборот и приемането на заявки по телефон/e-mail е възможно към момента на проверка артикулът да бъде изчерпан. В такъв случай потребителят бива уведомен незабавно, като може да му се предложни алтернативна стока или по-късна доставка, разбира се само и единствено с неговото съгласие.
 4. ЦЕНИ. Цената на всяка една стока е изписана в страницата за представяне на всеки продут. Цената е в български лева и с включен ДДС.  Цената на даден продукт не включва цена за доставка. Цените за доставка са посочени отделно.
 5. ПОРЪЧКИ. Поръчки могат да правят регистрирани и нерегистрирани потребители. С направата на поръчка потребителите се съгласяват с настоящите общи условия. Поръчки се приемат денонощно. Ако желаете да Ви издадем фактура, моля да премахнете отметката от „Не желая фактура“, когато попълвате формата за поръчка. След премахване на отметката ще се появят полета, в които да попълните необходимите данни за фактура.  
 6.  ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ. След направената от Вас поръчка, ще получите e-mail или телефонно обаждане с информация за поръчания от вас продукт. Поръчки, направени след 16.00 ч. в работни дни, се обработват на следващия работен ден. Всички заявки от събота и неделя се обработват в понеделник.·В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока,  както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство, или ако се предвиди забавяне на комплектуването на поръчката, Вие ще бъдете навременно информирани  и задължително чрез телефонен разговор или с e-mail, като при възможност ще ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена. На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или e-mail и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното ви съгласие с променените условия.
 7. ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

  • Доставка се извършва само в България. Срокът за доставка е от един до четири работни дни.
  • Доставка от куриерската фирма Speedy се извършва от понеделник до петък (от 9.00 до 18.00 часа) и събота до 13.00 часа.
  • В събота доставките са само до офис на Speedy. Доставка не се извършва в неделя и на официални празници. 
  • Доставка се извършва чрез куриерска фирма Speedy с паричен пощенски превод за цялата страна до офис на Speedy или до желаният от потребителя адрес.
  • Цената за доставка зависи от сумата на поръчката, без значение от килограм или брой продукти.

  За поръчка до 149 лв транспортните разходи се добавят към крайната сума.