За NailsPro

Красивите нокти са важен елемент от ежедневието на много жени, затова е важно да имате достъп до най-добрите продукти за маникюр и педикюр. Нашият онлайн магазин и физически магазин на NAILSPRO.BG са идеалното място, където професионалисти в маникюра и педикюра могат да открият всичко необходимо, за да създадат красиви, здрави нокти.

Ние предлагаме продукти на водещи марки като Victoria Vynn, IQnails и Nail4u, чиято качествена формула и ефективност са добре познати сред професионалистите. Гел лаковете, геловете, акри геловете, маслата за кожичките и кремовете за ръце, продуктите за педикюр и много други продукти на марката Victoria Vynn са невероятно дълготрайни и издръжливи, като в същото време осигуряват красив и бляскав завършек.

Фрезите на IQnails са ефективни за сваляне на покъртя на некътната плочка и обработка на кутикулата, докато пилите за маникюр на Nail4u са много издръжливи и единично опаковани, което ги прави икономичен избор за професионалистите в маникюра и педикюра.

Нашата цел е да осигурим на нашите клиенти висококачествени продукти и услуги, които да им помогнат да постигнат красив и здрав маникюр и педикюр. Благодарим ви, че ни доверявате и ще продължим да работим усърдно, за да ви предоставим най-доброто в областта на маникюра и педикюра.

Свържете се с нас

Контакти