Изключителни марки за маникюр и педикюр – Victoria Vynn, IQ Nails, Nail4U и Pharm Foot

Като представители и официален дистрибутор на марките Victoria Vynn, IQ Nails, Nail4U и Pharm Foot в България, ние имаме само най-добри думи за тези великолепни марки и техните продукти. Работата ни с тях е изключително задоволителна и ни позволява да предлагаме на нашите клиенти най-високо качество и професионални резултати.

Марката Victoria Vynn ни впечатлява с широкия си асортимент от гел лакове, гелове и аксесоари за маникюр. Техните продукти са изключително надеждни и дълготрайни, позволявайки ни да създаваме превъзходни маникюри. От разнообразието на цветовете до високото качество на формулите, Victoria Vynn е марка, на която винаги можем да разчитаме.

Pharm Foot е марка, която се отличава с продуктите си за грижа за краката от най-високо качество. Техните продукти са изключително ефективни и нежни, осигурявайки ни възможността да предложим на клиентите си перфектна грижа.

Nail4U е марка, която предлага висококачествени пили и буфери за нокти. Техните продукти са перфектни за създаване на гладка и изискана повърхност на ноктите. Nail4U ни предоставя разнообразие от пили, които улесняват нашата работа и ни помагат да постигнем безупречни резултати.

IQ Nails е изборът ни, когато става въпрос за висококачествени медицински фрези за маникюр и педикюр. Техните продукти са невероятно надеждни и предлагат изключително високо качество и безопасност. С IQ Nails имаме увереността, че можем да осигурим на клиентите си най-професионалната грижа за техните нокти.